Undervisning

Fristrup rideklub tilbyder undervisning for privat ejede heste på alle niveauer. For at ride undervisning i Fristrup rideklub skal du være aktivt medlem, samt betale for brug af faciliteter. Disse priser finder du her.

Sarah Gerding Christensen

Sarah underviser fordi hun brænder for at gøre en forskel for de fleste heste og ryttere. Sarah drives af fremgang, hun elsker at arbejde med ryttere som er klar til at rykke sig. Ryttere  som klar til at forstå deres hest og dem selv bedre, og derfra bygge et stærkere basisfundament hvorfra træning kan styres i lige den retning de ønsker.

Sarah tager desuden heste i ridning, så giv hende et kald hvis det kan være noget for dig.

Tlf: 25 21 52 02

”Jeg er underviser, jeg er skide god til det – Jeg elsker det” Sarah Gerding Christensen

Signe Thulin

Aktiv dressurrytter på konkurrenceplan, har tilredet flere heste samt uddannet til og med Prix. St. George.

Signe tilbyder seriøs og målrettet eneundervisning med et højt fagligt niveau. Individuel planlægning af hverdagens træning. Der er mulighed for planlægning og ledsagelse til stævner.

Prisen for 45 minutter, 150 kr.

Tlf: 28 69 16 94