Fristrup Rideklub

Fra en meget ydmyg og beskeden start i 1971 tilbyder klubben i dag en bred vifte af rideaktiviteter spændende fra handicap – og motionsridning til konkurrenceridning på nationalt – og internationalt topplan.

Ja! selv Danmarks Kronprins og dengang TV 2 Sportens chef lagde vejen omkring Fristrup Rideklub inden de for åben skærm mødtes i indbyrdes udfordring – i øvrigt på to af klubbens heste.

Klubben har løbende udviklet sig positivt, i form af ridehaller på 20 x 60 samt 20 x 40 m hal gør at der altid er gode ridemuligheder i den ene eller anden ridehal . Samt med automatisk vandingsanlæg, udendørs dressurbane på 20 x 60 m og 20 x 40 m, komplet udendørs og indendørs springbane, Military terrænbane med et væld af forskellige forhindringer heriblandt forskellige banketter, vandspring, bakker, dybe landinger mm. alle i forskellige sværhedsgrader.

Luftefolde for opstaldede heste / ponyer.
Udover vores ridefaciliteter, er vi også i besiddelse af rytterstue, toiletter, sadelrum m. m

Fristrup Rideklub er en selvejende klub der siden sin opstart i 1971 er drevet af frivillige hjælpere og enhver ny håndsrækning bydes velkommen.