Priser for undervisning

Undervisning ved Jens mandag:      150 kr. pr. halve time (Hal lukket)

Ekstra undervisning ved Jens:         130 kr. pr. halve time (Hal åben)

• Betaling afregnes direkte til underviseren.
  • Prisen inkludere 20 kr. pr. person til leje af faciliteter. Det vil sige, hvis flere deler en undervisningstime, skal alle betale 20 kr.

Ekstern underviser

Bestyrelsen støtter op om initiativet med ekstern underviser der ikke er i konkurrence til undervisning arrangeret af klubben.

For at vi kan arrangere kurser og undervisning med ekstern underviser, der ikke er ansat af Fristrup Rideklub, har bestyrelsen udarbejdet retningslinjer som før det muligt.

Medlemskab af klubben er påkrævet, men du skal ikke betale for brug af faciliteter, hvis du kun kommer for at deltage i undervisningen.

Rideskolen følger skolernes ferieplan. Der er derfor ingen undervisning i sommer, efterår, påske og vinterferie, samt på helligdage og grundlovsdag.

Eksterne underviser betaler kr. 20.00 pr. ekvipage til Fristrup rideklub for lån af faciliteter uanset medlemskab når hallen er lukket.
Betaling kan lægges i kuverterne ved den hvide postkasse.